Wow Gold – din svenska källa till WoW Gold

Etik och WoW Gold

April 29

Det råder ingen tvekan om att Blizzard tycker illa om dom som handlar med gold på nätet. Man riskerar att få sitt konto kickat till och med. Vad har de för etisk grund för detta däremot?

I mina ögon har de helt enkelt fel, det de behöver inse här är att de tillhandahåller underhållning. Problemet är att stora delar av WoW är inte särskilt underhållande, alla klarar av att grinda gold, det är ingen utmaning, det handlar bara om att vara i rätt area och traska runt varv efter varv. Det är inte underhållande!

För oss som tycker att spelet ÄR roligt men att gold-grindande är döden är det enda rimliga att köpa av någon som säljer, sanningen är att om jag startar en ny karaktär som behöver pengar så tvekar jag inte en sekund att köpa. Blizzard kan vara hur sura dom vill men sanningen är att om jag inte kunde köpa gold så skulle jag inte starta en ny gubbe och det skulle betyda att jag skulle tröttna på att spela snabbare, hur kul är det att alltid bara spela sin Undead Rogue som man startade första dagen WoW fanns. Om jag tröttnar fortare betyder det dessutom att dom tappar en kund.

Blizzard borde alltså vara tacksamma att det finns dom som skrapar ihop pengar på nätet för att sälja, annars skulle Blizzard till och med tjäna mindre pengar.

Vad tycker du?