Wow Gold – din svenska källa till WoW Gold

Guldläge för Pokémon Go!

Junli 27

Mobilspelet Pokémon Go har under de senaste veckorna tagit världen med storm. Det har gått från noll till att man tydligt ser extremt många människor som är ute och spelar spelet ute på olika platser i landet. Det har kommit att bi ett av de snabbaste växande spelen i popularitet, genom tiderna och spelet har nu laddats ner över 75 miljoner gånger.

16536301-pokemon-go

Vi har tidigare skrivit om olika favoritcasinon men nu ska det handla om en annan typ av spelande, nämligen om mobilspelet och appen Pokémon Go. Det ska inte handla om att vinna och hitta guld i spel men snarare om att vinna och hitta Pokémons! Vi har under den senaste månaden sett hur folk kämpar med Pokémons, pokestops och gym för att träna sina Pokémons och få tillgång till godisar och Pokébollar (ni som spelar förstår). Men håll i er, snart får spelet nya funktioner!

Nytt som kommer i Pokémon Go

Enligt en artikel i Expressen kommer det inom kort att bli lättare att navigera sig runt i spelet Pokémon Go. I stället för att bara ”Nearby” funktionen finns för att hitta Pokémons i närheten finns det nu rykten om att det kan komma att placeras ut skyltar på olika platser i spelet som ska guida dig till att hitta Pokémons. Det ska även bli möjligt att byta Pokémons med vänner, precis som man gjorde med de gamla hederliga korten förr. Dessutom är det så att det finns spekulationer at nya Pokémons kommer att dyka upp i spelet. Såhär står det i artikeln nämnd ovan:

”I en reklamtrailer från i höstas kunde man se en grupp människor mötas på Times Square i New York för att fälla en Mewtwo-Pokémon, en så kallad ”Legendary Pokémon”. Gissningsvis kommer den sortens Pokémons att bli en del av spelet, och kräver att en större grupp spelare möts för att lösa uppgiften.”